• Haberler
  • Güncel
  • Abak, Nazilli Çarşamba Pazarı'nda sevgi seline boğuldu

Abak, Nazilli Çarşamba Pazarı'nda sevgi seline boğuldu

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Abak, Nazilli Çarşamba Pazarı'nda sevgi seline boğuldu.

Abak, Nazilli Çarşamba Pazarı'nda sevgi seline boğuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla sürdürdüğü çalışmada o ilçe senin, bu ilçe benim geziyor. Geçtiğimiz günlerde Uzun Çarşı esnafına ziyaretlerini gerçekleştiren Abak, Nazilli pazar esnaflarını da unutmadı. Vatandaşla bir araya gelerek sevinçlerini, dertlerini ve hüzünlerini paylaşan Abak, Sümer Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nda coşkuyla karşılandı.

"Bİ DAHA Bİ DAHA"

Pazarcı esnafı yaşlı amca, Mustafa Abak’ı görmesiyle başlayan büyük coşkusu yüzleri güldürdü. AK Parti’nin ‘haydi bir daha’ şarkısını seslendiren pazarcı esnafı, ‘Allah’a şükürler olsun 20 yıldan bu yana ben size gönül verdim” dedi. Nidalar savurarak ‘bi daha bi daha’ diyen pazarcı esnafı, kameralara el sallayarak Abak’ı uğurladı.

ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Abak, pazar alışverişi yaparak esnafların derdini, sıkıntısını ve mutluluğunu paylaşmaya devam etti. Öte yandan ziyaretin sonunda kapıldığı sevgi selinin mutluluğunu haberciler ile paylaştı. Coşkuyla karşılanan Abak, pazarcı esnafın ve vatandaşın gelecek bayramlarını kutlayarak, bayram şekeri ikramında bulundu

Bakmadan Geçme