Abak, NGC ziyaretinde projelerinden bahsetti

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Abak, 'Memleketimize hizmet siyasetinde bir şey kazandırmak için, yarından sonra bununla anılmak için aday oldum' dedi.

Abak, NGC ziyaretinde projelerinden bahsetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için aday adaylığını açıklayan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazetecilerle bir araya gelen Abak, niçin aday olduğuyla ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğindeki ziyarette Abak’ı, AK Parti Nazilli eski İlçe Yönetimi de yalnız bırakmadı.

AK PARTİ’DE 8 YIL İLÇE BAŞKANLIĞI

Ramazan-ı Şerif’i kutlayarak konuşmasına başlayan Abak, “Nazilli’de 1977 yılında doğdum. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Nazilli’de avukatlık yapmaya başladım. Kuyucak’ta AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Bir süre ara verdikten sonra 2018 yılında Nazilli’de AK Parti’de siyasete ilçe başkanı olarak devam ettim. Yaklaşık 4 yıldır ilçe başkanlığının ardından şimdi de Aydın’dan milletvekili aday adayı oldum” ifadelerini kullandı.

“NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?”

Adaylık sürecini anlatarak açıklamalarına devam eden Abak, şöyle dedi: “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın uygun görmesi üzerine aday oldum. Ondan sonra istifa ettim. Takdir edersiniz ki toplamda 8 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Az bir süre değil. Doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklar. Buralara bir milletvekili olarak hizmet etmek istedim. Elimizden geldiğince hizmet lideri bir başkanımız var. Memleketimize bu hizmet siyasetinde bir şey kazandırmak için, yarından sonra bununla anılmak için aday oldum. 20 yıllık iktidar ciddi olarak dışarıdan sekteye uğratılmak istendi. Hamdolsun Cumhurbaşkanımızın hamleleriyle, teşkilatlarımızın da kendisinin arkasında durmasıyla bugüne kadar çok kanımca ülkeyi çok güzel bir şekilde idare ettiğimizi düşünüyorum. Daha 46 yaşındayım. Bundan sonra gerek Aydın’a gerek ülkemize, gerek de genel başkanımıza hizmet etmek için bu yola çıktım.”

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Projelerini anlatan Mustafa Abak, “Aydın’da şu an 4 milletvekilimizin ilde aktif ve takip ettikleri projeler var. Eğer seçilme şansı bulursak bu projelerin ya da yatırıma alınan projelerin takipçisi olacağım. Nazilli’de Sümer Üniversitesi takipçisiyim. Tercih edilen bölümlerle Nazilli’yi öğrenci kenti yapabiliriz. Tarım memleketiyiz. Sulama projelerine önem vereceğiz. Su her sene daha çok önem arz edecek. Turizmde de zengin bir ilimiz var. Kuşadası ve Didim gibi cevherlerimiz var. Aydın’daki tüm ilçelerimizdeki STK’larıyla ara ara yapacağımız toplantılarla, değerlendirmelerle o bölgenin sorunlarını çıkarıp bir yol izlenmesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme