AK Parti Nazilli, deprem bölgesine desteğe gitti

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, yardımların yer aldığı otobüsle birlikte bölgeye gitti.

AK Parti Nazilli, deprem bölgesine desteğe gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş depreminin ardından tüm Türkiye’den yardımlar bölgeye ulaşmaya devam ediyor. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı da topladıkları yardımlarla birlikte deprem bölgesine yola çıktı. Depremzedelere destek olmak, acılarını paylaşmak amacıyla deprem bölgesine gittiklerini ifade eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, “AK Parti Aydın Teşkilatları olarak bu vesileyle yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Şu an planlamaya göre 2 gün o bölgede olacağız” dedi.

“NAZİLLİ HALKI ÇOK BÜYÜK BİR DUYARLILIK GÖSTERDİ”

Bölge insanına destek olmaya gittiklerini belirten Başkan Abak, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda, İl Başkanımızın koordinesinde 17 ilçe yönetimlerinden toplamda 80 kişi iki otobüs şeklinde Osmaniye Merkezi ziyaret etmek, geçirdikleri zor dönemde bir nebze de olsa destek olabilmek adına birazdan ilçemizden hareket edeceğiz. Biliyorsunuz zor günlerden geçiyoruz, sizler aracılığıyla ulusumuza geçmiş olsun diyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz de AK Parti Aydın Teşkilatları olarak bu vesileyle yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Şu an planlamaya göre 2 gün o bölgede olacağız. Planlama dahilinde değil fakat biz yanımızda erzakları götürüyoruz. Biliyorsunuz Nazilli bu konuda çok güzel bir duyarlılık gösterdi. Elazığ, Van depremini yaşadık, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliği doğrultusunda verilen sözler hiçbir zaman aksamadı. Ben inanıyorum ki 1 yıl içerisinde o bölgedeki depremzedelere gerekli konutlar devletimiz tarafından yapılacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme