NAMDER geleneksel Ramazan yardımlarını sürdürüyor

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), Ramazan ayı münasebetiyle örnek hayır faaliyetine imza atıyor. Dernek tarafından ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye yardım kolisi dağıtılıyor.

TAKİP ET

Nazilli'de 2019 yılında müteahhit Remzi Erdemci öncülüğünde kurulan Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) kurulduğu yıldan bu yana 4 yıldır her Ramazan ayında yardım kolisi dağıtıyor. Dernek bu sene de geleneğini bozmadı ve Nazilli ilçesi ile çevresinde belirlenen ihtiyaç sahibi olan ve belirlenen iki bin 500 aile için Ramazan kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.

"GÖNÜLLERE DOKUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Bu geleneği önümüzdeki Ramazan aylarında da sürdürmeye devam edeceğini belirten NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, “Son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar ve kötü günler hepimizi derinden etkiledi. Biz dernek olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu senede Ramazan ayında geleneğimizi sürdürüyoruz. Dernek üyesi arkadaşlarımız ile birlikte elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya, onların gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz. Bu geleneğimizi önümüzdeki Ramazan aylarında da sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü bunu artık dernek olarak geleneksel hale getirdik. Bu geleneğimizi de sürdüreceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme