Anket sonuçlarını Başkan Özcan müjdeledi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda Aydın genelinde yapılan bir anket sonucuna göre seçimlerde önde olduklarını söyledi.

Anket sonuçlarını Başkan Özcan müjdeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti, Nazilli’de milletvekili adaylarını tanıttı. Üyeler, 8 adayın katıldığı aday tanıtım programına yoğun katılım gösterdi. Coşkulu programda, AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan toplantıya katılan partililere müjde verdi. Başkan Özcan Aydın genelinde yapılan bir ankette, Cumhur İttifakı olarak açık ara bir farkla önde olduklarını söyledi.

“AK PARTİ AYDIN’DA BEŞ MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLECEK GÜÇTEDİR”

Tanıtım toplantısı başlamadan kısa bir süre önce, Aydın genelinde bir akademisyen tarafından yapılan ankette Cumhur İttifakı olarak açık ara önde olduklarını müjdeleyen Başkan Özcan, “Bu yol bize gösteriyor ki, AK Parti Aydın'da 5 milletvekili çıkarabilecek güçtedir. Zira, Aydın’da yarım saat kadar önce bir anket sonucunu bizlerle paylaştılar. Anketi de akademisyen bir arkadaşımız yaptı. Nazilli'de anlamlı bir farkla hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de milletvekili seçiminde açık ara farkla öndeyiz. Bunu da sizlere müjdelemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme