Atmaca göreve başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe örgütüne yeni başkan olarak seçilen Naim Atmaca mazbatasını alarak görevine başladı.

Atmaca göreve başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Naim Atmaca mazbatasını aldı. Kongrede delegenin desteğini alarak ilçe başkanı seçilen müteahhit Naim Atmaca, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sabah saatlerinde Nazilli İlçe Kaymakamlığında bulunan seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Ardından CHP Nazilli İlçe Binasına geçen Başkan Naim Atmaca ve beraberindekiler eski yönetimden başkan yardımcısı Gülseren Şengül katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirildi. Atmaca ve Şengül birbirlerine karşılıklı çiçek takdim ederek, teşekkür ettiler.

“YEREL SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ”

Devir teslim töreninde hizmete hazırız diyen CHP Nazilli çiçeği burnunda yeni İlçe başkanı Naim Atmaca, “Kongre süreci bitmiştir. Mazbatımızı aldık. Arkadaşlarımız demokratik haklarını kullanarak kişisel tercihlerini kullanmışlardır. Kişisel tercihlerini kullanan arkadaşlara saygı duyuyoruz. Bundan sonra partimizin iktidar sürecinde bütün örgütümüz olarak hizmete hazırız. Bütün örgütümüzle beraber yerel yönetimlere yönelik seçim startımızı vereceğiz. Nasip olurlarsa da yerel yönetim seçimlerinde başarılı olacağız. Bu konuda da iddialıyız. Bugüne kadar örgütümüzde emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KENDİ TERCİHİ”

Serdar Alptekin’in başkanlık makamındaki klimayı seçimden sonra söktürmesiyle ilgili Atmaca, “Klimanın kendisinin olduğunu iddia etmiş. Almış götürmüş. Kendi tercihi. Ama şık olmamış. Yeni klima aldım kullanıyoruz” dedi.
Tören yeni yönetimin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme