Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden su taşkınlarına anında müdahale

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli ve Kuyucak'ta etkili olan şiddetli yağmurun ardından oluşan su taşkınlarına anında müdahale ediyor. Görev ve sorumluluk alanının dışındaki bölgelerde de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşın yardımına anında yetişerek takdir topladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden su taşkınlarına anında müdahale
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın’ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Şiddetli yağış, iki ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrasında iki ilçede de su taşkınları oluşurken, ağaçlar devrildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla ekipler, bölgede adeta seferberlik başlattı.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etti. Su taşkınlarına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi, devrilen ağaçlar ve yıkılan istinat duvarlarını kaldırarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladı. Görev ve sorumluluk alanının dışındaki bölgelerde de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların imdadına adeta ‘hızır’ gibi yetişti. Tüm ekipleriyle sahada olan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ekipleri başta olmak üzere Fen İşleri, Çevre Koruma ve İtfaiye ekipleri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme