Başkan Özcan'dan son durum bilgilendirmesi

Nazilli Kaymakamlığı ile Nazilli Belediyesi'nin beraber yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında Başkan Özcan, depremin olduğu günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özcan, 'En güçlü yardımlaşmayı Nazilli sağladı' dedi.

Başkan Özcan'dan son durum bilgilendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yardım kampanyasının 4. gününde zorlu hava koşullarına rağmen ilk günkü gibi devam eden çalışmaların sonunda Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yola çıkan araç sayılarını ve detaylarını düzenlediği basın açıklaması ile duyurdu. Nazilli'nin en büyük yardım organizasyonunun düzenlemiş olabileceğine değinen Özcan, toplamda 117 aracın deprem bölgesine gitmek üzere uğurlandığını ve halktan destek geldikçe çalışmaların devam edeceğini belirtti.

“ONLAR ARTIK BİZİM HEMŞEHRİLERİMİZ OLACAK”

Başkan Özcan, "Bugün yoğun bir gün geçirdik, sabah erken saatlerinde gerçekleşen çalışmalar geç saatlere kadar sürdü. Az önce gidenler ile birlikte 117 aracı deprem bölgesine yolcu ettik. Sahaya soba, kömür, odun gönderdik. Bölgede en çok ihtiyacı olan şeyleri gönderdik, göndermeye devam ediyoruz. 10 ile de araçlarımız gitti. En güçlü yardımlaşmayı Nazilli sağladı. Misafirlerimiz gelmeye başladı. Onları en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Onlar artık bizim hemşerilerimiz olacak. 150 kişiyi ağırlayabilecek yer organize ettik. İlk günden bugüne gönderilen hiç bir aracımız yağmalanmadı. Arkadaşlarımız çok spesifik bir şekilde çalışıyor. Deprem bölgesinde sıcak yemek çıkmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme