Başkan Özcan, engellileri yalnız bırakmadı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, Engelliler Derneği'nin düzenlediği çelenk koyma törenine katıldı.

Başkan Özcan, engellileri yalnız bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde Engelliler Derneği çelenk koyma törenine düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Köse, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü ve Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği Başkan Yardımcısı Cihan Gedik tarafından çelenkler Atatürk Anıtı’na sunuldu.

“ENGELLİ BİREYLERE KARŞI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Dernek üyeleri tarafından ‘sevgi varsa engel yoktur” mesajının verildiği törende konuşan Başkan Özcan; “Bu bir farkındalık günüdür. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana engelli hemşehrilerimizin sosyal ve ekonomik yaşamda daha fazla yer alması, günlük yaşamlarının kolaylaştırılması için çalıştık. Tüm projelerimizde engelli bireyleri göz önünde bulundurarak hareket ettik. Şehrimizin dokunduğumuz her noktasında engellilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için çalıştık. Bu çalışmaları şehrimizin tamamına yaymak için var gücümüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi de bu önemli hafta vesilesiyle engelli bireylere karşı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme