Başkan Özcan 'Enkazdan umut yeşerteceğiz'

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen belediye ekipleri, iş makineleri ile enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor.

Başkan Özcan 'Enkazdan umut yeşerteceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde 11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından Nazilli Belediyesi malzeme desteğinin yanı sıra bölgeye ekip ve ekipman sevk etti. Depremin ilk gününden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, kentlerin hızla yeniden kurulması için enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor.

“BİNLERCE ÜRÜNÜ BÖLGEYE GÖNDERDİK”

Bugüne kadar deprem bölgesine 90’ı tır olmak üzere 200’e yakın araç gönderildiğini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “8 iş makinemiz, 2 cenaze aracımız ve 1 çöp kamyonumuz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Hep birlikte yeniden enkazdan umut yeşerteceğiz. Nazilli olarak gıda, kışlık kıyafet, battaniye, su, elektrikli, katalitik, kömür sobası, tıbbi ve medikal malzemeler, yakacak, çadır, uyku tulumu, mobil tuvalet, şarj, aydınlatma, powerbank, 500 top kefen kumaşı, günlük 6 bin kişilik sıcak yemek çıkaran ekip ve ekipman, 50 bin adet polar malzeme, 450 çadır, 70 ton yakacak, bebek bakım ve hijyen gibi binlerce ürünü bölgeye gönderdik. İkinci aşamada deprem bölgesinden Nazilli’mize gelen misafirlerimizin barınma, yemek, eğitim ve sosyal faaliyetlerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

Bakmadan Geçme