Beyazıt topu genel merkeze attı

Nazilli'de Cumhurbaşkanlığı kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından Belediye Meydanı'nda balkon konuşması yapan AK Parti Nazilli eski İlçe Başkanı Mustafa Abak, Belediye Başkanlığı seçimlerinde Kürşat Engin Özcan için Nazillililerden destek isterken, Volkan Beyazıt ise topu genel merkeze atarak adaylığı uygun bir dille yalanladı.

Beyazıt topu genel merkeze attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli'de AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı kutlama programı esnasında balkon konuşması yapan AK Parti Nazilli eski İlçe Başkanı ve Aydın Milletvekilli Adayı Mustafa Abak, "Zaferimizi sadece bu seçimle kutlamayacağız, önümüzde 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler var. Söz ver Nazilli, 31 Mart'ta da Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'ı destekleyerek yeniden zafer kazanacağız.” ifadelerini kullanarak, Özcan’ı yeniden aday gösterdiklerini ilan etmişti.

"KARARI GENEL MERKEZ VERİR"

28 Mayıs seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Nazilli İlçe Başkanı basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Burada gazetecilerin de sorularını cevaplayan Beyazıt, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yeniden aday gösterilmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Özcan’ın adaylığını uygun bir dille yalanlayan Beyazıt, “O gün biz çok heyecanlı ve coşkuluyduk. O kalabalığa karşı mutlu olmamak mümkün değil. Önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Abak, bir konuşma yaptı. Bizim şu an Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Kürşat bey bizim gücümüze güç kattı. Mustafa Bey’in temenni niteliğindeki konuşmasına bizlerde eşlik etti, lakin şöyle bir şey var bununla ilgili kararı genel merkez verir. Biz bu konuda söz sahibi değiliz, bizim de temennimiz Kürşat Beyle devam etmek olur. Bunu burada milletvekilleri seçiminde de gördük. Her şey genel merkezden gelen karar ile belirleniyor. Biz ne yazık ki 4 dönemdir burada bir belediye seçimi kazanamadık. Beşinci dönemde hem Nazilli’yi hem de Büyükşehir Belediyesini kazanarak, AK hizmet sunmak istiyoruz. Bizim AK belediyeciliği anlatmamız, göstermemiz lazım. Bundan sonraki süreçte Genel Merkez onay verirse eğer biz kendisi ile yürümekten onur duyarız. Partinin bir düsturu vardır, bizim bu düstura uymamız lazım. 21 yıldır ayakta kalmamızın tek nedenlerinden biri teşkilatlanma yapısının olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme