Bozdoğan'da yetiştiler Aydın'ın gururu oldular

Türkiye Bilek Güreşi ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri için Ankara'ya giden Bozdoğan Tempo Spor Kulübü, ilçeye gururla döndü.

Bozdoğan'da yetiştiler Aydın'ın gururu oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozdoğan’da faaliyet gösteren ve adını başarılarla duyuran Tempo Spor Kulübü, yeni bir başarıya imza attı. Tempo Spor Kulübü Ankara’da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde büyük yankı uyandırdı. Sporcular Efekan Çelen ve Ardınç Gökbel Türkiye üçüncüsü olarak Aydın’ı gururlandırdı. Ankara’da üç gün süren şampiyona sonrası gelen üçüncülükle madalyayı kapan sporcular milli takım aday kadrosuna girmeye de hak kazandı.

“MUTLULUK VERİCİ”

Sporcularıyla şampiyona için çok alıştıklarını ifade eden kulüp başkanı Ufuk Aldi, “Bozdoğan’ımız ve gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Yeni kurulan bir kulüp olmamıza rağmen Aydın’a ve Bozdoğan’a bu başarıyla gelmek gerçekten mutluluk verici. Milli sporcumuz Efekan Çelen ve Ardınç Gölbel’i yürekten kutluyor, bu onuru bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme