Çakır Ailesinin mutlu günü

Nazilli'nin sevilen ailelerinden olan Refika-Engin Çakır çiftinin oğulları Enver Kaan, görkemli bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımı attı.

Çakır Ailesinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Refika Yıldız Çakır ile ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doçent Doktor Engin Çakır'ın yakışıklı oğulları Enver Kaan Çakır, erkekliğe ilk adımı attı.Nazilli Sümerpark Şehit Akın Kurtoğlu düğün salonunda yapılan görkemli sünnet törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ilçe yöneticileri, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, CHP Aydın Milletvekili Adayı Gamze Yolcu Metin, AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkçü, NTO Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Akkaya, Nazilli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu, Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM)Başkanı Halil Memiş, Ülkü Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Tanay Kandemir, Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Palyaço ve yüz boyama etkinliği ile başlayan sünnet düğününde günün prensi Enver Kaan ve arkadaşları gönüllerince eğlendi ve anın tadını çıkardı.Hayat boyu mutlu bir şekilde hatırlanacak olan görkemli sünnet düğününde lezzetli yemeklerden yiyen davetliler mehteran takımı ve Efe gösterilerini ilgiyle takip etti.

İş dünyası, siyaset ve eğitim camiasından çok sayıda davetlinin bulunduğu sünnet organizasyonunda Refika-Engin Çakır çifti ile güzel kızları Zeynep Bade Çakır davetli misafirleri tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.
Çakır Ailesi, biricik evlatlarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak sünnet düğününe gelen davetlilere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme