Çenesine dayadığı tüfeği çocuklarını görünce bıraktı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen K.S, intihara kalkışarak hareketli anlar yaşanmasına sebep oldu. K.S, ailesini göremediği gerekçesiyle balkonda tüfekle canına kıymak istedi.

Çenesine dayadığı tüfeği çocuklarını görünce bıraktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Nazilli’de Turan Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre ailesinden ayrı yaşadığı ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen K.S, sabah saatlerinde evinin balkonuna çıkarak çenesinin altına tüfek dayadı.

HAREKETLİ ANLAR YAŞATTI

K.S’yi o şekilde gören mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Bölgeye sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polislere, çocuklarını ve babasını görmezse canına kıyacağını söyleyen K.S, hareketli anlar yaşattı.

AİLESİNİ GÖRÜNCE İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Bölgeye gelen Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım’ın da yoğun ısrarlarına direnen 3 çocuk babası K.S, ailesi geldiğinde ineceğine söz verdi. Polis ekipleri kısa süre içerisinde baba ve çocukları olay yerine getirerek K.S’ye gösterdi. Ailesini gören K.S, daha fazla diretmeyerek polise verdiği sözü tutup aşağıya indi. Ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs, önlem amaçlı hastaneye götürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme