Çerçioğlu Nazilli'de Millet İttifakı İlçe Başkanlarıyla İftarda Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Parkı'nda düzenlediği iftar yemeğinde binlerce Nazilliliyi ağırladı. Millet İttifakı partililerin ilçe başkanlarının da katıldığı iftar programında, vatandaşlar çadırların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çerçioğlu Nazilli'de Millet İttifakı İlçe Başkanlarıyla İftarda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediyesi birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Ayı’nda binlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturdu. 

23 Nisan Parkı'nda düzenlenen iftar programına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Uysal, DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Aydın Özsepet, Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Farklı noktalara kurulan 5 iftar çadırının önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, akşam ezanının okunmasıyla hep birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açtı. 

Doğduğu topraklarda güler yüzle karşılanmanın mutluluğunu yaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Ben ilk önce Ramazan Ayı’nın ülkemize, Aydın’ımıza ve Nazilli’mize bereket, huzur ile barış getirmesini diliyorum. Her zaman ki gibi Nazilli çok güzel, halkı çok sıcak. Bugün Nazilli’de olmaktan daha doğrusu doğduğum topraklarda olmaktan çok mutluyum. Birbirimizi görünce yüzlerimiz gülüyor.” ifadelerini kullandı. 

11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nın huzur ve bereketini hep birlikte paylaşan vatandaşlar, iftar sofrasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Bakmadan Geçme