Çerçioğlu, Nazilli'de vatandaşlarla iftar yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Yoğun katılım sağlanan iftar programında başkan Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Çerçioğlu, Nazilli'de vatandaşlarla iftar yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında düzenlediği iftar programlarıyla vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Kent genelinde 7 ayrı noktada iftar programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 15 bin kişiye iftar yemeği verdi. Efeler Atatürk Kent Meydanı ile Alanlı Mahalle Meydanı; Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi; Söke Sazlıköy Mahallesi; İncirliova Acarlar Mahallesi; Çine Karakollar Mahallesi ve Kuyucak Yamalak Pazar Yeri'nde iftar sofraları kuruldu.

Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi’ndeki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu’na; CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Millet İttifakı ilçe başkanları ve muhtarlar da eşlik etti.

"BEREKETLİ OLSUN"

Vatandaşlar, birlik ve beraberliği yansıtan iftar sofraları için Başkan Çerçioğlu’na memnuniyetlerini dile getirdi. Çerçioğlu, “Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberliğimizi yansıtan bereketli iftar sofralarımızda halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme