CHP'de Naim Atmaca başkan adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Parti'nde (CHP) dün şok kararla adaylıktan çekildiğini duyuran Erkan Acahan'ın yerine Naim Atmaca bugün yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

CHP'de Naim Atmaca başkan adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Nazilli İlçe Örgütü 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de olağan kongre gerçekleştirilecek. Kongre öncesi tek başkan adayı olan Erkan Acahan aldığı şok kararla adaylıktan çekildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Acahan yaptığı açıklamada, “Beraber yola çıktığımız, en büyük destekçim, kıymetli abim, değerli yol arkadaşım Naim Atmaca'nın bu yolda en yakınında olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım. Naim Atmaca abime CHP Nazilli ilçe başkanlığı yolunda başarılar diliyor, tüm Nazillimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“YARINLARIMIZI BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Deneyimli siyasetçi müteahhit Naim Atmaca sosyal medya hesabından CHP Nazilli ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Atmaca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, en güzel yarınlara doğru Nazilli'mizde yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Birlikteliğimizin umuda, umudumuzun yeni zaferlere dönüşeceği sürece katkı sunmak için CHP Nazilli İlçe Başkanlığıma adaylığımı açıklıyorum. Özgürlük umutlarımızı, hayallerimiz ile taçlandıracak ve yarınlarımızı birlikte kazanacağız. Mücadelemiz Nazilli için, mücadelemiz Aydın için, mücadelemiz Türkiye için” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme