Depremzede miniklere Naz Naz morali

Nazilli'de misafirhanede kalan depremzede çocuklar, Nazilli Belediyespor antrenmanı öncesi yönetim, teknik heyet ve A takım oyuncularıyla bir araya geldi. Futbolcular miniklerle top oynarken, ikramlarda bulundu.

Depremzede miniklere Naz Naz morali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından evlerini kaybeden ailelerden bazıları Nazilli’ye getirilerek Belediye Meydanı’ndaki 17 katlı misafirhaneye yerleştirildi. Depremden en çok etkilenen çocuklara moral vermek amacıyla Nazilli Belediyesi, minikleri Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesislerine götürdü. Çocuklar önce futbolcu abileriyle bir süre top oynarken, miniklere Naz Naz armalı tişörtler hediye edildi

PSİKOLOGLAR DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEK

Çocukların Nazilli’deki okullarda okuyacağını dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli halkına da çok teşekkür ediyorum. Emsali görülmemiş bir depremden etkilenenlerin emsali görülmemiş destekçisi oldular” dedi. Başkan Özcan 17 katlı misafirhanede kalan depremzede çocukların 20 Şubat’tan itibaren kimilerinin 5 Eylül İlkokulu ve ortaokulunda, üst sınıflarda olanların da ilçedeki diğer okullarda eğitime başlayacaklarını, servis hizmetinin sağlanacağını söyledi. Başkan Özcan ayrıca misafirhanede bir oda oluşturduklarını, depremzede ailelere uzman psikologlar tarafından danışmanlık hizmeti verildiğini aktardı.

“HER ZAMAN AÇIK OLACAK”

Çok üzüntülü günler yaşadıklarını belirten Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal, şöyle dedi: “Belediyemiz mağdurlara yoğun şekilde yardım etmeye çalışıyor. Biz de maddi manevi elimizden gelen ne varsa yardım etmeye çalışıyoruz. Kulübümüzün kapısı depremzede çocuklarımıza her zaman açık olacak. Allah milletimize bir daha böyle afet göstermesin.”

Bakmadan Geçme