Dönerci şüphelisi cezaevinden çıktı, kaburgacı açtı

Nazilli'de yaşanan patlama sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği dönercinin sahibi Leyla Yılmaz'ın eşi Faruk Yılmaz üç ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiğinde ilk iş olarak kaburgacı Faruk isimli işyerini açmak oldu.

Dönerci şüphelisi cezaevinden çıktı, kaburgacı açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de geçen yılbaşına az bir zaman kala yaşanan ve 8 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan dönerci faciası Türkiye’nin gündemine oturmuş, işyerindeki ihmaller zinciri kamuoyuna yansımıştı. Facianın şüphelilernden olan, eşi Leyla Yılmaz ile beraber tutuklu yargılanmak üzere tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Faruk Yılmaz cezaevinde kaldığı üç ayın sonunda geçtiğimiz günlerde mahkemece tutuksuz yargılamak üzere tahliye edildi.

YENİ RESTORANINI SOSYAL MEDYASINDA PAYLAŞTI

Faruk Yılmaz tahliye olur olmaz yeni bir restoran açmak için kolları sıvadı. Acı olayın yaşanmasından önce burası için anlaşıldığı ve tadilatta olduğu öğrenildi. Yılmaz mahalledeki lüks restoranların bulunduğu Ordu Caddesi üzerinde “Kaburgacı Faruk Usta” adını verdiği restoranının kapılarını açtı. Yeni işyerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz “Hayat bir mücadele. Yenilgi ve yılgınlık yok. Allah yolumuzu açık etsin. Dostlar, Nazilli’de Adana mutfağı olarak Zafer’deyiz” dedi.

Bakmadan Geçme