Eski belediye başkanı aday adayı oldu

CHP Bozdoğan eski dönem Belediye Başkanı Dr. Salim Tümer Apaydın, CHP Aydın milletvekili aday adaylığını memleketi Bozdoğan'da CHP İlçe Binası'nda kalabalık bir topluluk önünde basın toplantısı ile duyurdu.

Eski belediye başkanı aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Aydın milletvekili aday adaylığı açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bozdoğan’da 15 yıl Belediye Başkanı yapan CHP’li Salim Tümer Apaydın, CHP Bozdoğan İlçe Binası önünde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Tümer Apaydın, “Baba ocağından bu yola çıkmaya karar verdim" dedi.

“SİZDEN YANA OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Açıklamaya depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlı aday adayı Tümer Apaydın, makamın kendini hiçbir zman bozmayacağını belirtti. Apaydın, “ "Tekrar siyaset sahnesine hiç ayrılmadığım yolda geri milletvekili aday adayı olarak geri dönüyorum. Bugün kendime konuşma hazırlamadım çünkü aileye nutuk atılmaz. Çiftçinin, esnafın, köylünün, memurların dertlerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Kimsenin şu anki duruma dayanacak gücü kalmadı. Bu ülkenin geldiği bir noktaya kayıtsız kalamazdım. Baba ocağından bu yola çıkmaya karar verdim. Sizlerin yanında olmak şartıyla aday adaylığımı açıklıyorum. Bu şerefli görev verilir Teveccüh edilir milletvekili olursam, yine halktan, sizden yana olacağıma söz veriyorum. Eskiden neysem yine o olacağım. Makam beni hiç bir zaman bozmadı bozmayacak" dedi. 

Adaylık açıklamasına CHP Aydın eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Ali Çankır, Bozdoğan CHP İlçe Başkanı Hasan Karayer ve yönetim kurulu ve çok sayıda partili gelerek destek verdi.

Bakmadan Geçme