Estetik ve Plastik Cerrahi Nedir? İlgi Alanları Nelerdir?

Estetik cilt üzerinde sonradan oluşmuş ya da doğuştan görünümlerin rötuşu üzerinde etkendir. Plastik cerrahi ise tüm bu alanların disiplinini oluşturur.

Estetik ve Plastik Cerrahi Nedir? İlgi Alanları Nelerdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Estetik cilt üzerinde sonradan oluşmuş ya da doğuştan görünümlerin rötuşu üzerinde etkendir. Plastik cerrahi ise tüm bu alanların disiplinini oluşturur. lazer uygulamaları, kök hücre, dolgu, burun estetiği, meme büyültme ve küçültme, jinekomasti, karın bölgesi yağlarının şekillendirilmesi, yüz germe, göz kapağı ve çevresi estetiği, ağız ve çevresi estetiği, kulak, çene, dudak gibi yüzü ilgilendiren estetikler, karın germe, bel inceltilmesi, kalça estetiği, yağ enjeksiyonu ile ilgili alanlardaki estetikler, yüzde ki yara ben gibi görünümlerin giderilmesi, botoks, cilt yenileme, cilt gençleştirme gibi cerrahi müdahale gerektiren ya da gerektirmeyen uygulamalar estetik ve plastik cerrahi uygulamalarının ilgi alanlarıdır.

Mersin En İyi Estetik Cerrahi Doktoru

Estetik ve plastik cerrahi uygulamaları uzman estetik doktorlar tarafından steril sağlıklı ortamlarda titizlikle uygulandığından bu alanlarda uzman olmayan kişiler tarafından uygulandığında ciddi bir probleme dönüşebilmektedir. Bu yüzden estetik ameliyatlarınızda mutlaka estetik ve plastik cerrahi rekonstrüktif uzmanlarını tercih etmeniz önerilir. Mersin estetik doktorları arasında en çok tercih edilen estetik ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Necmettin Tütüncü estetik ve plastik cerrahi uzman tıp doktorudur. Alanında uzman başarıları ile müşterilerinin tam onayını alabilmektedir. Detaylı bilgi için necmettintutuncu ziyaret edebilirsiniz. Kulak, burun, meme, estetiklerinde uzman uygulamaları ve başarılı sonuçlarla üstün bir başarı göstermektedir.

Mersin Estetik Doktoru Tercihiniz

Estetik ve plastik uygulamalar oldukça hassas ve titizlik ayrıca üstün bir beceri ve deneyim isteyen bir uygulamadır. Bu alandaki problemlerinizde uzman bir estetik cerrahi müdahale çok önemlidir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi ihtisasını üstün bir başarı ile tamamlayarak 2008 yılından bu yana Türkiye’nin birçok şehrinde tanınmış özel ve devlet hastanelerinde uzman estetik ve plastik rekonstrüktif cerrahi olarak görevini yapmıştır. 2013-2017 yılları arasında Mersin’e gelerek Mersin Toros Devlet Hastanesi ve Mersin Özel M City hastanelerinde üstün bir başarı sağlamıştır. Mersin plastik cerrahlar içerisinde branşında en ünlü ve başarılı bir doktordur. Bugün halen Mersin VM Medicalpark hastanesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Mersin Plastik Cerrah Maliyetleri Nedir?

Estetik ve plastik cerrahi ilgi alanları çene ve yüz şekil bozuklukları, meme estetiği, yağ enjeksiyonları, kök hücre uygulamaları gibi birçok alanda yapılan disiplinli uygulamalardır. Bu alanlarda uzman doktorlar ve kişilerin problemleri önemlidir. Estetik ve plastik cerrahi deneyim, tecrübe, titizlik ve dikkat isteyen bir müdahaledir. Kişiye bağlı olarak geliştirilen düzeltmeler ya da rötuşlar tamamen uzman tıp alanının bir konusudur. Bu kadar hassas bir müdahaleye fiyat biçmek oldukça zordur. Bu yüzden uzman doktorların yönlendirilmeleri ile maliyetler şekil alır. Alanında en iyisi, uzman ve güvenilir Mersin plastik cerrah Necmettin tütüncü bilgi almak için necmettintutuncu ziyaret edin.

Bakmadan Geçme