Gün'den aday adaylığı başvurusu

Nazilli'nin tanınmış genç iş insanlarından Murat Gün, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

Gün'den aday adaylığı başvurusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesi aday adayları çıkmaya devam ediyor. Nazilli’nin genç iş insanlarından Murat Gün de AK Parti Aydın milletvekili adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

AK Parti Aydın'dan milletvekili aday adaylığını açıklayan İş İnsanı Murat Gün, "Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’mizden 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı başvurumu gerçekleştirdim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah" dedi.

MURAT AKGÜN KİMDİR?

Aydın'da daha önce AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği, AK Parti Aydın ana kademe İl Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Murat Gün, halen Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği (ASKON) Aydın Şubesi Kurucu başkanlığı görevini yürütmektedir. 32 yaşındaki iş insanı Murat Gün, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme