Gündeme oturan yaşlı teyzenin gerçek yaşantısı ortaya çıktı

Nazilli Salı Pazarı'nda Millet İttifakı İlçe Başkanlarının seçim çalışması yaptığı sırasında çöpten yiyecek toplayan yaşlı teyze sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşlı teyzenin gerçek yaşantısı ortaya çıktı.

Gündeme oturan yaşlı teyzenin gerçek yaşantısı ortaya çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de dün öğle saatlerinde seçim çalışmaları kapsamında Turan Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, pazar içerisinde gezindikleri esnada yaşlı bir teyzenin çöpü karıştırarak yemek aradığını fark etmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanları, ‘Yazıklar olsun’. “Az önce buradan AK Partililer geçtiler. Hiçbir esnafa dokunamadan geçtiler. Niye? Çünkü dokunacak yüzleri yok. Lütfen oyunuzu kullanırken bu nineyi hatırlayın.” açıklamalarında bulundu.

KOMŞULARI HAYVANLARI İÇİN TOPLUYORUM DEDİ

83 yaşındaki yaşlı teyzenin görüntüleri gündem olurken, yetkililer Nazilli’yi ayağa kaldırarak F.T’yi bulmak için hızlıca bir çalışma başlattı. 83 yaşındaki F.T’yi bulan yetkililer karşılaştıkları manzara karşısında ise şoka uğradı.

Durumu aileyle konuşan yetkililer, yaşlı teyzenin çöpten yiyecek bulma alışkanlığının uzun yıllardır olduğunu ve bayat ekmekleri toplayarak, onları da hayvanı olan komşularına verdiğini öğrendi.

Öte yandan F.T’nin kendisine ait ev ve taşınmazın bulunduğu ayrıca 4 tane evladının da maddi durumlarının normal seviyede olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme