HEM ve Okyanus Derneği iş birliğiyle depremzedeler üşümeyecek

Nazilli'de faaliyet gösteren Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle, deprem felaketi yaşayan vatandaşların giysi ihtiyaçlarını gidermek için kışlık giysiler dikmeye başladı.

HEM ve Okyanus Derneği iş birliğiyle depremzedeler üşümeyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de 2006 yılında aile içi şiddet gören kadınların kaybettiği güven duygularını yeniden inşa etmek için kurulan Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören vatandaşlara kışlık kıyafetler dikmek için çalışmalarına başladı. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ve HEM Müdürü Mustafa Savaş yardımsever üyelerin çalışma gerçekleştirdiği atölyeye ziyarette bulunarak duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür etti.

“DEPREMZEDELERİN YARALARINA MERHEM OLMAYI AMAÇLADIK”

Amaçlarının insanların yola engelsiz devam edebilmesi olduğunu dile getiren Nazilli Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Ayşe Oktay, şunları kaydetti: “Derneğimiz Aile içi şiddet gören kadınların kaybettiği güven duygularını yeniden sağlayabilmek için tıbbi ve hukukî danışmanlık sunmak için 2006 yılında kurulmuş ve faaliyet göstermeye başlamıştır. Ayrıca bir meslekleri varsa icra etmelerine yardım etmek, muhtaç durumdaki kişi ve ailelere iş imkanı bularak projeler üretmek ve uygulamak, sosyal hizmet alanında ve bu alana giren konularda faaliyet göstermek, engelleri bulunan insanların hayatlarına gerektiği şekilde engelsiz devam etmelerini sağlamaktır.”

TEŞEKKÜR MESAJI

Dernek üyelerinin ve kursiyerlerin gönüllü olarak ilk günden beri çalıştıklarını belirten Oktay, “Halk eğitim merkezi ile işbirliği içinde Nazilli'ye gelen depremzede vatandaşlarımıza kıyafet üretimi devam ediyor. Bu bağlamda ziyaretimize gelen Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mustafa Savaş’a, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK, TÜM PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Emeği geçen herkese teşekkür eden Şimşek, “Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla polar ve peluş kumaşlardan afet çocuk eşofman takım bere, atkı, şal vb. kıyafetleri üretiyor. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme