İnkişaf Derneği'nden ilk yılında iftar yemeği

Nazilli İnkişaf Derneği'nin kuruluşunun 1. yılı münasebetiyle, iftar programı gerçekleştirildi. Programa katılanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' adlı kitap hediye edildi.

İnkişaf Derneği'nden ilk yılında iftar yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyesine ait Hangar Restoran’da İnkişaf Derneği Başkanı Muhammet İkbal Yiğit ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki iftar yemeğine MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, İlçe Nüfus Müdürü Osman İslamoğlu, AK Parti Nazilli eski İlçe Başkanı İmran Acar ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

İftar yemeği öncesi Kur’an tilaveti yapıldı. Ardından ilçe Müftüsü Selami Bayrakçı tarafından sofra duası yaptırıldı. Daha sonra okunan duanın ardından davetliler oruçlarını açtı. Yemeğin ardından program dernek binasında yatsı, teravih namazı ve sohbetle sona erdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KİTABI HEDİYE EDİLDİ

Yemekte konuşan İnkişaf Derneği Başkanı Muhammet İkbal Yiğit, iftar programına katılım gösteren herkese teşekkür etti. Yiğit, derneğin kuruluş hikayesini anlatarak, “Dernekçilik, STK işi bir gönül işidir. Uzun bir yol. Milli Gençlik Vakfı zamanlarından beri bu hizmetin içerisindeyim. Tam 1 sene oldu, derneğimizi kurduk. Depremde gençlere yönelik özellikle çok etkinliğimiz oldu. Hayır kurumu anlayışıyla değil, cihat anlayışıyla çalışan bir STK’yız. Her türlü çalışmayı biz cihat anlayışıyla yapıyoruz, heyecan içinde yapıyoruz. İftar programımıza katılım gösteren siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Öte yandan yemeğe katılanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitap hediye edildi.

Bakmadan Geçme