İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti

İYİ Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye Erten, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Erten'in rozetini AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş taktı.

İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Aydın'da kan kaybetmeye devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz yıl Kasım ayında İYİ Parti’den AK Parti’ye transfer olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ardından, geçtiğimiz günlerde de İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da parti değişimi yaşayan isimler arasında oldu. Üst üste gelen ayrılık haberlerinin ardından son dakika transferi de yine Nazilli’de gerçekleşti. İYİ Parti Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Nazmiye Erten, AK Parti’ye geçerek güneşi batıran isimlerden biri oldu. Rozet takma töreni AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşti. Törene AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve Nazmiye Erten’in yanı sıra AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ile yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile Nazilli’de çalışmalar yaptıklarını söyleyen AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Seçim öncesi çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Allah’ın izniyle genel seçimlerde yakaladığımız başarıyı, yerel seçimlerde de yakalayacağız. Büyük bir başarıya imza atmak istiyoruz. Nazilli’de artık AK Partili bir belediye başkanımız var. Nazilli’de en iyi şekilde hizmet edebilmek için gayretler sarf ediyor. Bugün aramıza İYİ Parti’den yeni üye katılıyor. Kendisine hoş geldin diyoruz. AK Parti görüldüğü gibi yaptığı hizmetlere yeni hizmetler ekleyerek yoluna devam ediyor.” şeklinde konuştu.

“GÜZEL BİR HABERLE ŞENLENDİK”

Nazilli’de çalışmaların çok güzel ilerlediğini kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, “İyi bir gün geçti. Son olarak da partimizde istişareler yaparken, güzel bir haberle şenlendik. İYİ Parti Aydın İl Yönetim Kurulu üyesi Nazimiye Erten partimize katıldı. Büyük ailenin, koca çınarın altında yer almak istediğini ifade etti. Bu anlamda çok memnun olduğumuzu kapımızın herkese açık olduğunu belirttik. Partimize katılmak isteyen herkesin gönlümüzde yeri var. Özellikle yönetici vasfında olan bir hanım efendinin partimize katılması onur ve gurur vesilesidir. Kendisine hoş geldiniz diyerek rozetini takıyorum” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN UYGUN OLMAYAN POLİTİKALARI VAR”

Seda Sarıbaş’ın güzel temennileri için teşekkür eden Nazmiye Erten, “Siyasete İYİ Parti’de başladım. Ancak İYİ Parti’nin son dönemde uygun olmayan politikalarından dolayı AK Parti’ye geçmeye karar verdim. AK Parti çatısı altında siyaset yapmak istedim. Siyasete AK Parti’de devam etmek istiyorum. Sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme