• Haberler
  • Güncel
  • İYİ Partili Sakarya, üyeleri demokrasi şölenine davet etti

İYİ Partili Sakarya, üyeleri demokrasi şölenine davet etti

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Recep Sakarya, 1 Nisan Cumartesi günü yapılacak önseçim için üyelere seslenerek, 'Gelin hep birlikte el ele vererek Türkiye'mizin ikinci yüzyılını tabandan başlayarak birlikte inşa edelim' dedi.

İYİ Partili Sakarya, üyeleri demokrasi şölenine davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Merkezi 18 ilde önseçim yapılmasına karar verirken, bu illerden biri de Aydın oldu. İYİ Parti’de milletvekili adaylarının belirlenmesi için önemli bir karar alındı. Buna göre İYİ Parti üyeleri 1 Nisan Cumartesi günü Aydın genelinde kurulacak sandıklarda kimleri milletvekili görmek istediklerine dair seçim yapacak.,


“DAHA İYİ, DAHA GÜÇLÜ, DAHA DEMOKRATİK”

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Recep Sakarya da yapılacak önseçimde daha demokratik bir Türkiye için bu oyların önemli ve belirleyici olacağını ifade ederek sosyal medya hesabından herkesi oy vermeye davet etti. Sakarya yaptığı açıklamaya “Kıymetli yol arkadaşlarım” diye başlayarak, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği vatanımızın ikinci yüzyılında yine Atamızın fikirleri ile daha iyi, daha güçlü, daha demokratik bir Türkiye için Genel Başkanımız Meral Akşener’in de talimatı ile adaylık sürecinde siz değerli üyelerimizin oyları önemli ve belirleyici olacaktır” ifadelerini kullandı.

“GELİN BİRLİKTE İNŞA EDELİM”

Genç milletvekili aday adayı Recep Sakarya açıklamasının devamında, “Büyük Türkiye ideali için 01.04.2023 tarihinde Teşkilatlarımızın belirleyeceği noktalarda gerçekleşecek olan ön seçimlere katılarak oy vermeniz, partimizin ve ülkemizin geleceği adına büyük önem arz etmektedir. Gelin hep birlikte el ele vererek Türkiye’mizin ikinci yüzyılını tabandan başlayarak birlikte inşa edelim” dedi.

Bakmadan Geçme