Kaza karı kocayı hayattan kopardı

Buharkent devlet karayolu üzerinde devrilen tırı fark etmeyen 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza karı kocayı hayattan kopardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Aydın - Denizli Karayolu üzerinde Buharkent ilçesi Gencelli mevkiinde gece saatlerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre Denizli’den Nazilli istikametine doğru ilerleyen 38 VS 344 plakalı araç sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyonu hakimiyetini kaybetti ve karşı şeride geçti. O esnada Nazilli istikametinden Denizli istikametine gitmekte olan 21 TK 748 plakalı TIR sürücüsü V.S, karşı şeride geçen araca çarpmamak için manevra yapsa da devrilmekten kurtulamadı.

EŞİYLE BERABER HAYATINI KAYBETTİ


Kazanın yaşandığı sırada Denizli’den Nazilli istikametine seyir halinde olan 20 YN 440 plakalı tanker sürücüsü aracını kenara çekerek kazazedelere yardım etmek istedi. Tanker sürücüsünün durduğunu fark etmeyen ve iddiaya göre süratli olan 15 NK 939 plakalı kamyonet tankere arkadan çarptı. Çarpma sonucu kamyonet sürücüsü emekli polis Adil Boyacıoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta yolcu olarak bulunan eşi Arife Boyacıoğlu ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralanan Arife Boyacıoğlu hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak yaşamını yitirdi.

Yaşanan kazada yol her iki yön de trafiğe yaklaşık 2 saat kapatılırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme