Metin, 'Gurur duydum'

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP Aydın Milletvekili Aday listesinde 6. sırada yer alan Gamze Yolcu Metin, 'Söz veriyorum, baharı hep birlikte getireceğiz' dedi.

Metin, 'Gurur duydum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Aydın’da milletvekili aday listesinde 6. sırada kendisine yer verilen Gamze Yolcu Metin, listede yer aldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Metin, “Listenin ülkemize ve partiye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE BIRAKMAK”

Partisi çalışmalara ara vermeden devam edeceğini ifade eden Metin, “Sürecin en başında söylemiştim. Bugün yine aynı şeyleri söylüyorum. Sıralamaya girmişim girmemişim, listede kaçıncı sırada yer almışım, sonuç ne olursa olsun partim için çalışmalarıma devam edecektim. Amacımız Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı olarak mecliste çoğunluğu elde etmektir. Amacımız çocuklarımıza daha güzel, yaşanabilir bir Türkiye bırakmaktır” dedi.

“SÖZ VERİYORUM DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Aydın’da 8 kişilik listede yer alan 3 kadın adaydan biri olmaktan onur duyduğunu söyleyen Gamze Yolcu Metin, “Bana bu görevi layık gören genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti meclisine çok teşekkür ediyorum. Aydın’da en yüksek oyu almak ve daha fazla milletvekili çıkarmak için artık örgütümüzle birlikte daha çok saha çalışması gerçekleştireceğiz. Başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere her kesimden her vatandaşa ulaşacağız. Herkese parti politikalarımızı anlatacağız. Söz veriyorum daha çok çalışacağız. Başaracağız, kazanacağız. Baharı hep birlikte getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme