Minik Çınar'dan engeliler için gönülleri fetheden hareket

Nazilli'de 9 yaşındaki Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencisi Çınar Kabalar örnek teşkil eden davranışta bulundu. Minik Çınar, mavi kapak toplayarak kazandığı tekerlekli sandalyeyi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Engelli Komisyonu Başkanı Aysun Bademli'ye teslim etti.

Minik Çınar'dan engeliler için gönülleri fetheden hareket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencisi Çınar Kabalar herkese örnek olacak bir hareket sergiledi. Nazilli Belediyesi’nin mavi kapağa tekerlikli sandalye kampanyasında Kuzeni Arda Baz ile birlikte 10 bin adet mavi kapak toplayarak iki adet tekerlekli sandalye kazanan Çınar, Nazilli Belediyesi’nden araçları teslim aldı.

Daha fazla engelli vatandaşın araç ihtiyacını karşılamak için Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordineli çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Engelli Komisyonu’na tekerlekli sandalyeyi İtfaiye personeli babası ile teslim eden Çınar, tüm yaşıtlarını ve büyüklerini kampanyaya davet ederek destek olmalarını istedi.

'MİNİK ÇINAR'A TEŞEKKÜR ETTİ'

Çınar’ı göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür eden CHP Nazilli Engelli Komisyonu Başkanı Aysun Bademli, “Çınar’a çok teşekkür ediyoruz. Umarım herkes minik kardeşimiz kadar duyarlı olur. Çınar’ın herkese örnek olmasını diliyoruz. Daha çok araca ihtiyacımız var” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme