Muhtar Öztürk'ten Çerçioğlu'na teşekkür

Nazilli ilçesine bağlı Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri tarafından ana hat yenileme çalışmaları tamamlanan 75'nci yıl bulvarında başlatılan yol çalışması için Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Muhtar Öztürk'ten Çerçioğlu'na teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları çerçevesinde ASKİ ekipleri Aydın ve ilçelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kez de çalışmalarına Nazilli’ye bağlı Yeşil Mahalle’de devam ediyor. ASKİ ekipleri Yeşil Mahalle’de ana hat yenileme çalışmaları tamamlanan 75. Yıl Bulvarı'nda yol yapım çalışmalarına başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube ekipleri tarafından kazı ve temel serimi çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi yapılacak.

MUHTAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN,

Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Öztürk sosyal medya paylaşımında, “Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) ekipleri tarafından ana hat yenileme çalışmaları tamamlanan 75. Yıl Bulvarı'nda yol yapım çalışmaları başlatılmıştır. Mahallemiz için önemli bir ulaşım güzergahı olan yolda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube ekipleri tarafından kazı ve temel serimi çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi yapılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasını önemle rica eder, hizmetlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Özlem Çerçioğlu ve ekiplerine teşekkür ederim” dedi.
 

Bakmadan Geçme