Naz-Naz, Ankaraspor'dan 1 puanı kaptı

Nazilli Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Ankaraspor ile golsüz berabere kaldı. Naz-Naz, son 18 dakikasını 10 kişi tamamladığı maçın sonunda puanını 29'a çıkararak 13'üncü sıradaki yerini korudu.

Naz-Naz, Ankaraspor'dan 1 puanı kaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eşin Gruop Nazilli Belediyespor, başkent temsilcisi Ankaraspor ile golsüz maçta puanları paylaştı. Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Adem Cinek yönetirken, Kenan Özcan ve Mehmet Şenkaya yardımcılıklarını yaptı. Maça iki takım da kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta iki takım da kontrollü oynayarak gol noktalarında açık vermedi. İlk yarı ataklardan gol sesi çıkmayınca 0-0 berabere tamamlandı.

NAZ-NAZ 18 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

İkinci yarıda Nazilli Belediyespor, golcü Şükrü Kaan ile net fırsatlardan yararlanamadı. Mert Er Estik, 72’nci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. 10 kişi kalan siyah beyazlılar, savunmada hata yapmayarak maçı 0-0 beraberlikle sonuçlandırdı.
Bu sonuçla Siyah Beyazlılar puanını 29’a yükselterek 13’üncü sıradaki yerini korudu. Ankaraspor ise 32 puanla 11’inci sırada yer aldı.

Bakmadan Geçme