Nazilli ADD'de yeni yönetim belli oldu

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Nazilli Şubesi'nde yapılan 14'üncü Olağan Genel Kurul'da tek listeyle gidilen seçimde yeni yönetim belli oldu. Yeni yönetim 48 saat içinde yeni başkanını belirleyecek.

Nazilli ADD'de yeni yönetim belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Düşünce Derneği Altıntaş Mahallesinde bulunan Nazilli ilçe binasında gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da 7 kişilik yeni yönetim kurulu belli oldu. Yoğun katılımın olduğu mevcut Başkan Şafakta Nalan Ayaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki kongreye, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ADD üyeleri katıldı.

YENİ BAŞKAN 48 SAAT İÇİNDE BELİRLENECEK

Mevcut başkan Şafakta Nalan Ayaz ve yönetim kurulunun aday olmadığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. ADD Nazilli Şube seçimleri mevcut Başkan Şafakta Nalan Ayas’ın konuşmasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının ardından tek listenin girdiği seçimlerde üyeler oylarını kullandı. Seçim sonucunda bütün üyelerin oyuyla 7 kişilik yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetim kurulu 48 saat içinde yapacağı toplantı sonrası, yönetim kurulunun içinden oylama yaparak yeni başkanını belirleyecek.

“DESTEKLERİNİZLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞTIK”

Konuşmasında herkese teşekkür eden Başkan Şafakta Nalan Ayaz, tekrar aday olmadıklarını ifade ederek, “Öncelikle ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgünüz. Hepimiz oradaki kardeşlerimize yardım etmek için, onların acısını biraz olsun hafifletmek adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. İçimiz tabiki çok acıyor. Bu sebeple depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Görevimizin başında Atatürk’ün ‘En hakiki mürşit ilimdir, fendir’ sözünü kendimize rehber alarak çalıştık. Bizler bilime fene inanan insanlarız. Hepinizin yaşadığı zorlukları bizler de yönetimimiz sırasında yaşadık. Çok zorlu süreçlerden geçtik. Bu zorlu süreçler içerinde bile yılmadık, yıkılmadık. Dedik ki biz bayramlarımızda çelenklerimizi koyacağız. Gerekli konularda da basın açıklamalarımızı hepsini yapacağız. Engellemeler kondu. Yılmadık ama yıprandık tabi biraz. Sizin desteklerinizle ayakta kalmaya çalıştık. Bizler birlikte çok güzel çalışan bir ekiptik. Fakat artık yorulduk. Bu zamana kadar beraber çalıştık. Tüm arkadaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM

Yönetimde, Feyzullah Erkut, Nimet Akcan, Hatice Bozkır, Kezban Kirişçi, Hakan İsen, Özgür Aydoğan ve Füsün Çanılı yer aldı. Denetleme Kurulu’nda ise, Keramettin Büyükçoban, Tuncay Ayas, Hasan Güner göreve geldi.

Bakmadan Geçme