Nazilli'de 19 Mayıs kutlamaları başladı

Nazilli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı haftası etkinlikleri ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından İstasyon Meydanı'nda çelenk koyma töreniyle başladı.

Nazilli'de 19 Mayıs kutlamaları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle Nazilli Gençlik Merkezi bünyesinde 104. yıldönümü kutlamaları İstasyon Meydanı'nda ki Atatürk büstüne çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. 15-21 Mayıs 'Gençlik Haftası' çelenk koyma töreni protokolün katılımıyla Nazilli'de yapılan törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Yoğun katılımın olduğu çelenk bırakma törenine, Nazilli Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Gençlik Merkezi Müdürü Önder Baycan Taşdemir, İlçe Sağlık Müdürü Şule Akbaş, İŞKUR Müdürü Yakup Ergenlik, Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve Gençlik Merkezi çalışanları katıldı.

"TÜM YURTTA COŞKUYLA KUTLUYORUZ"

Güven Eker yaptığı konuşmada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Cumhuriyetimizce Gençlik Etkinliği, geleceğin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumda bütünleşmelerini, çeşitli sosyal ve kültürel sportif faaliyetlere aktif olarak katılımlarını sağlamak amacıyla her yıl Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda 15- 19 Mayıs ilçede 'Gençlik Haftası' kutlanmaktadır. Bağımsızlık adına Mustafa Kemal'in adına Samsun'dan tutuşturduğu Kurtuluş meşalesini Anadolu'da elden ele gönülden gönüle dolaşmasının 104. yıldönümünü ve Atamızın doğum günüm dediği ve gençlerimize hediye ettiği 19 Mayıs'ta bulunduran bu haftayı Gençlik Haftası olarak tüm yurtta coşkuyla kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme