Nazilli'de 2 aile arasındaki husumet son buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde aralarında yıllardır husumet bulunan Turhal ve Kocaman aileleri arasındaki husumet son buldu. Hazırlanan programda bir araya gelen aile üyeleri barıştı.

Nazilli'de 2 aile arasındaki husumet son buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de tam 13 yıl önce yaşanan bir cinayet sonrası, Turhal ve Kocaman aileleri arasında başlayan düşmanlık günümüze kadar devam etti. Geçtiğimiz günlerde alevlenen husumet, aile büyüklerinin bir araya gelip konuşması ile sona erdi. Enver Yetkiner Düğün Salonu'nda gerçekleşen törene hemen hemen tüm aile fertleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi’nin konuşmasıyla devam etti.

KUR'AN-I KERİM’İN ALTINDAN GEÇEREK YEMİN ETTİLER

İki ailenin fertleri Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek husumetin son bulmasına ve barışın sağlanmasına yemin etti. Program sonunda aile fertleri birbiriyle el sıkışarak helalleşti.

Törene aile fertlerinin yanı sıra; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Kıdemli Yüzbaşı Caner Özkul, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçi, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren katıldı.

Bakmadan Geçme