Nazilli'de alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü, kaldırım üzerindeki trafo ve aydınlatma direğine çarptı. Ortalığı savaş alanına çeviren alkollü sürücü, olay yerinden kaçtı.

Nazilli'de alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Nazilli’de Zafer Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre gece saatlerinde Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nden 85 sokak istikametine dönmek isteyen ve henüz kimlik bilgilerine ulaşılamayan 34 HHG 16 plakalı araç sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım üzerinde bulunan trafo ve aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ortalık resmen savaş alanına döndü. Kazanın gürültüsüyle irkilen vatandaşlar sokağa inerek şoförü araçtan çıkardı.
Vatandaşların ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

İNTERNET VE TELEFON KESİNTİSİ YAŞANDI

Yine kazaya şahit olan vatandaşların iddiasına göre aşırı derecede alkollü olan sürücü, araçtan indikten sonra eşyalarını alarak bir köşeye geçip kazayı kendisi yapmamış gibi olan biteni uzaktan seyretti. Polis geldikten sonra, olay yerinden ayrılan sürücü izini kaybettirdi. Ağır hasar alan araç çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, cadde üzerinde bulunan bir çok evde trafoda meydana gelen hasardan kaynaklı internet ve telefon kesintisinin yaşandığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme