Nazilli'de araç işgali engelleniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli'de Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki araç işgalini sonlandırmak için çalışma başlattı. Caddenin araç işgalinden kurtarılacak olması esnafı memnun etti.

Nazilli'de araç işgali engelleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de esnaf ve vatandaşları rahatlatmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nazilli’nin en işlek alanlarından İstasyon Meydanı’na çıkan Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki araç işgali sorunu nihayet çözülüyor. Yeraltı Otoparkı ile Hangar Otoparkı arasında bulunan Fevzi Çakmak Caddesi’nin, otoparklar yarı yarıya boş dururken çift taraflı araç işgali altında olması hem esnafın hem de caddeyi kullanan vatandaşların tepkisine neden oluyordu. Yoğun talep üzerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekipler yolu bordürlerle ikiye ayırmak ve çift şeritli hale getirmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında caddenin yalnızca sol tarafında park yapılabilecek.

“ARTIK BÖYLE SORUNLAR YAŞANMAYACAK”

Araç işgalinin kazalara sebep olduğunu ifade eden esnaf Sami Gürsoy, “Uzun süredir caddedeki araç işgalinin sona erdirilmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulunmuştuk. Bu caddeye çift taraflı park yapılmasından çok rahatsız oluyorduk. Bu işgal yüzünden iki gün önce dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazası oldu. Kendi şeridinden giden aracı sollamak için son sürat çıkış yapıyorlar ve kaza meydana geliyor. İnşallah artık böyle sorunlar yaşanmayacak. Bir de hız kesiciler ve yaya geçidi yapılırsa çok iyi olur” dedi.

Bakmadan Geçme