Nazilli'de korkutan kaza

Aydın'ın Nazilli ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralanan yaşlı şahıs hastaneye gitmemek için direnişken, trafik kısa bir süre duraksadı.

Kaza, Nazilli’de Dumlupınar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Sümer istikametinden Dörtyol istikametine seyir halinde olan 09 EM 920 plakalı araç sürücüsü S.Y’ye, o sırada aynı yönde seyir halinde olan ve otomobili sollamak isteyen 09 PL 119 motosiklet sürücüsü M.Ş.G çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü M.Ş.G yere savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YAŞLI AMCA HASTANEYE GİTMEMEK İÇİN DİRENDİ
Kafasından darbe alan yaşlı amca bölgeye gelen sağlık ekipleri ile hastaneye gitmemek için direndi. Sağlık ekipleri ve polisin ısrarları sonucunda yaşlı adam ambulansa bindirildi. İkna çalışmaları esnasında Hürriyet Caddesi üzerinde trafik kısa bir süreliğine tıkanırken, daha sonra polis kontrolünde yol tekrar trafiğe açıldı. Ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme