Nazilli Eğriboyun Mezarlığı genişliyor

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Eğriboyun Mezarlığı'nda başlatılan 32 bin metrekarelik genişletme ve yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Nazilli Eğriboyun Mezarlığı genişliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Eğriboyun Mezarlığı dördüncü etap genişletme ve yol yapım çalışmaları tamamlanıyor.

EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Çalışmalar kapsamında Topandağ eteklerine kadar uzanan 32 bin metrekare alan iş makineleri ile açılarak defin işlemleri için yetersiz olan mezarlık genişletildi. Dağda toprak kayması oluşmaması için ise 145 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde duvar inşa edilerek bölgenin güvenliği sağlanmış oldu. Yol yapım faaliyetleri kapsamında ise alanında güneyinde stabilize ve kenar bordür işlemlerinin tamamlanmasının ardından parke taşları döşenerek kullanıma hazır hale getirildi.

“CİDDİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜK”

Nazilli Belediyesi olarak bölgede büyük kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Mezarlığımızın genişletme, yol, istinat duvarı ve sulama çeşmesi yapım faaliyetlerini tamamladık. Ekiplerimiz burada ciddi bir çalışma yürüttü. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme