Nazilli Kızılay'dan bağışcı Sarıyıldız'a teşekkür belgesi

Türk Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay, Kızılay aracılığıyla depremzedelere ayakkabıdan kıyafete bağış yapan iş insanı Hasan Sarıyıldız'a teşekkür belgesi verdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan asrın felaketinde yaraları sarmak için hayırseverler az çok demeden depremzedelere yardım etti. Türk Kızılay’ı da bu yardımları depremzedelere ulaştırmak var gücüyle çalıştı. Kızılay Nazilli Şubesi de başkan Mevlüt Günay önderliğinde hayırseverlerin yardımlarını gerek Nazilli Belediye Meydanı’nda gerekse şube binalarında topladı. Nazilli’de spor ürünleri satan iş insanı Hasan Sarıyıldız, depremzedelere gönderilmek üzere toplam 685 parça ihtiyaç malzemesini Kızılay Nazilli Şubesine bağışladı. Sarıyıldız’ın yaptığı bu bağış depremzedelere Kızılay aracılığıyla iletildi. Kızılay Başkanı Mevlüt Günay, Hasan Sarıyıldız’ı işyerinde ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti. Ziyarette başkan Günay’a, yönetim kurulu üyesi Çapahasan İlkokulu Müdürü Ferhat Parmaksız eşlik etti.

“VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Hasan Sarıyıldız, “Depremin ardından bölgede yaşanacak ihtiyaçlar için stok çalışması yaptık. Özellikle insanları o soğukta ne ihtiyacı olabilir onları belirledik. Hemen kısa sürede toparladık ve en güvendiğimiz kurumlardan biri olan Kızılay’a da yönlendirmeyi yaptık. İnşallah ihtiyacı olan yerlere gitmiştir. Herkes olduğu gibi biz de vatandaşlık görevimizi yapmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

GÜNAY’DAN TEŞEKKÜR

Bu bağışın örnek olmasını dileyen Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay, “Sağ olsun Hasan bey en ihtiyaç duyduğumuz anda hızır gibi yetişti. Bölgenin ihtiyaç duyduğu malzemeleri bize verdi. Biz de bölgeye ulaştırdık. Kızılay Nazilli Şubesi olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme