Nazilli Lisesi 1977 mezunları yıllar sonra bir araya gelecek

Birçok ünlü ismin mezun olduğu Nazilli Lisesi'nin 1977 yılı mezunları 3 yıl aradan sonra düzenlenen mezuniyet gecesinde bir araya gelecek. Atıf Eriş Orkestrası Nazilli Lisesi 1977 mezunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Nazilli Lisesi 1977 mezunları yıllar sonra bir araya gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de 1957 yılında eğitim ve öğretime açılan Nazilli Lisesi, açıldığı dönemde ilçenin ve bölgenin tek lisesi olması nedeniyle birçok ünlü sima yetiştirdi. 1977 mezunlarından Bülent Civan ve Haluk Bursalı’nın girişimleriyle mezunlar 3 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelecekler. Nazilli Lisesi 1977 mezunları bu seneki buluşmalarını 19 Mayıs Cuma günü saat 19.30’da Etiler Mangal’da müzikli gecede yapacak. Gecede İzmir’den gelecek olan Atıf Eriş Orkestrası Nazilli Lisesi 1977 mezunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Geceye ayrıca hayatta olan öğretmenlerinde katılması bekleniyor.

“HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEYECEĞİZ”;

Dünyada yaşanan gelişmelerden dolayı 3 yıl aradan sonra tekrar 1977 mezunları olarak buluşacak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Bülent Civan, “Nazilli Lisesi’nde okumak gerçekten bir ayrıcalıktır. 1977 mezunlarını bir araya getirerek yüz yüze sohbet ederek, eski günleri yad etmek edeceğiz. En son 3 yıl önce bir araya gelmiş hasret gidermiştik. Bu mutluluğu tarif edemeyiz. Nazilli Lisesi 1977 Mezunları, bundan böyle her yıl geleneksel olarak bu etkinliğe katılımı çoğaltarak yapmaya çalışacağız” dedi.
Bu özel geceye katılmak için 16 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar Bülent Civan’ın 0505 6384959 numaralı telefonundan rezervasyon yaptırabilir.

Bakmadan Geçme