Nazilli Lisesi Avrupalı ortaklarıyla İtalya'da buluştu

Nazilli'nin köklü okullarından olan Nazilli Lisesi, ortağı olduğu 'FROM DIGITAL TO NATURE' Erasmus projesinin ikinci hareketliliği için 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında İtalya'nın Katanya şehrinde proje etkinliklerine katıldı.

Nazilli Lisesi Avrupalı ortaklarıyla İtalya'da buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İtalya’nın ev sahipliği yaptığı hareketlilikte Nazilli Lisesi Müdürü Hakan Akarı, öğretmen ve öğrenciler dijital teknolojilerin eğitim ortamlarında kullanımı, sınıflarda dijital uygulama ve metotların öğrenci başarısı ve motivasyonu üzerindeki etkisi üzerinde çalışmalara katıldılar.

"SİBER ZORBALIK SEMİNERİ VERİLDİ"

Ayrıca siber zorbalık ve etkileri, siber zorbalığa karşı alınacak önlemler konulu seminerlere katıldılar. Nazilli Lisesi, proje ortaklarına yeryüzü kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında seminer verdi. Proje etkinliklerine katılan öğrenciler uygulama çalışmalarında; teknolojinin okullara faydası, siber zorbalık ve yeşil çevre ile ilgili dijital ortamlarda poster, pano ve dökümanlar hazırladılar.

“ÇOK VERİMLİ BİR ÇALIŞMA OLDU"

Erasmus+ Projesinin ikinci hareketliliği için gittikleri İtalya’dan Nazilli’ye güzel kazanımlarla döndüklerini belirten okul müdürü Akarı, “Bir haftalık yoğun geçen eğitim faaliyetlerinin sonunda, okul Erasmus proje koordinatörü Aylin Oruç, İngilizce öğretmeni Ayla Duman ve 5 öğrenci sertifikalarını alarak projenin ikinci hareketliliğini başarıyla tamamladık. Proje kapsamında ekip olarak İtalya’da ortaklarımıza yeryüzü kaynaklarının sürdürülebilirliği hakkında seminer verdik. Proje etkinliklerine katılan öğrencilerimiz uygulama çalışmalarında; teknolojinin okullara faydası, siber zorbalık ve yeşil çevre ile ilgili dijital ortamlarda poster, pano ve dökümanlar hazırlayıp sundular. Çok iyi ve verimli bir çalışma oldu” dedi.

Bakmadan Geçme