Nazilli taraftarı ateş püskürdü

Nazilli Belediyespor'un geçtiğimiz mayıs ayından bu yana yaşadığı belirsizlik, taraftarın sabrını taşırdı. Sosyal medyadan ateş püsküren taraftarlar mevcut yönetimi istifaya davet etti.

Nazilli taraftarı ateş püskürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor’da sular durulmuyor. Son yapılan kongrenin üzerinden 50 gün geçmesine rağmen yönetim kurulunun takımın geleceği ile ilgili bir açıklama yapmaması, siyah beyazlı taraftarı çileden çıkardı. Mevcut yönetimden açıklama bekleyen taraftarlar, ayrıca Ali Ertürk, Ali Gölgesiz, Yakup Polat, Hüseyin Tosun, Ufuk Özder ve Fatih Kahyaoğlu’ndan oluşan yönetimi istifaya davet etti.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI YAPTILAR

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan taraftar grubu yönetime adeta ateş püskürerek, ”Kongrenin üzerinden 50 gün geçti. Liglerin başlamasına ise 21 gün kaldı. Göreve gelen yönetim, 160 bin nüfuslu şehrin takımıyla ilgili bugüne kadar ne bir açıklama yaptı ne de bir transfer. Kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar hangi aşamada, kulüp satıldı mı satılmadı mı hiç kimse hiç bir şey bilmiyor. Nazillispor'a gönül vermiş taraftarı da, forma giyecek futbolcu da görev verilen teknik sorumlular da kulübün geleceğiyle ilgili herhangi bir bilgiye sahip değil. Yeter artık. Allah aşkına çıkıp bir açıklama yapın. Hiçbir şey yapamıyorsanız istifa edin. Koskoca bir şehri uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele ederek temsil eden takımı bu kadar rezil etmeye hakkınız yok. Yönetim istifa!” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan paylaşımın altına çok sayıda taraftar da yorum yaparak, kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.

 

Bakmadan Geçme