Nazilli Ülkü Ocakları iftarda buluştu

Nazilli Ülkü Ocakları tarafından Ramazan nedeniyle iftar programı düzenlendi. Ülkücülerin buluştuğu iftarda birlik beraberlik içerisinde oruçlar açıldı. 

Nazilli Ülkü Ocakları iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ülkü Ocakları Nazilli İlçe Başkanlığı, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da sofrasını halka açtı. Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölümünün 26. ölüm yıldönümünde binlerce kişinin katılımıyla iftar yemeği gerçekleştirdi. Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arıkan’ın ev sahipliğindeki Katlı Otoparkta düzenlenen iftara Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Karakuş, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetim kurulu, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Kamu Sen İl Bakanı Şefik Kervan, esnaf oda başkanları, çevre ilçe Ülkü Ocakları Başkanları, muhtarlar, vatandaşlar ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Yemeğe gelen misafirleri Ülkü Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Hüseyin Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. İftar öncesi yemek duası yapıldı. Okunan ezan ve patlayan Ramazan topuyla beraber iftara gelen binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açtı.

Bakmadan Geçme