Nazilli'ye en kapsamlı karting pisti

Nazilli'de farklı sportif ihtiyaçlara cevap veren yatırımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir bir hayata geçirilmeye devam ediyor.

Nazilli'ye en kapsamlı karting pisti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatı doğrultusunda Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yanına yapılan Go-Kart Pisti ve çevre düzenlemesinde sona gelindi. Aydın'ın profesyonel anlamda ilk karting pisti olan gençlik ve spor yatırımında portatif tribün ve soyunma odası da yer alacak. Türkiye'de otomobil sporlarının yoğun ilgi gördüğü kent olan Aydın'a kazandırılan 800 metre uzunluğunda ve ortalama 7 metre genişliğindeki bu pist, modern ve güvenli karting pisti olarak Aydın iline kazandırılacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun verdiği teknik bilgiler doğrultusunda standartlara uygun biçimde Aydın Valiliği YIKOB (Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı) tarafından yapılan Nazilli Go-Kart Pisti birçok önemli yarışmalara ev sahipliği yapabilecek nitelikte.

'GENÇLERİMİZ İÇİN BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR'

Aydın'ın bir spor şehri olduğuna dikkat çeken Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Bu kıymetli şehri, Türkiye'nin parlayan yıldızı olan Aydın ilimizin daha da spor dalında parlatılması bizim görevimiz. Sportif hayatın en önemli işlevlerinden bir tanesi de spor alanlarının genişletilmesi, bu doğrultuda Gençlik ve Spor imkânlarının artırılmasında son sürat ilerliyoruz. Güzel bir projenin daha sonuna geldik. Gençlerimiz için büyük hedeflerimiz var. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Aydın Valimiz Sn. Hüseyin Aksoy'a, milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi

Bakmadan Geçme