Nazillili cam ustası hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde camcılık yapan Engin Yılmaz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yılmaz'ın 4 yıl önce kalp krizi nedeniyle eşini de kaybettiği öğrenildi.

Nazillili cam ustası hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Bayındır Mahallesi’nde dün meydana geldi. İddiaya göre dün akşam saatlerinde bir asker eğlencesinde alkol alan Engin Yılmaz (44), sabah uyandığında alışveriş için markete gitti. Market dönüşü evinin önünde bir anda fenalaşan Yılmaz, yere yığıldı. Yılmaz’ı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevresi tarafından sevilen bir isim olan Engin Yılmaz’ın ölümü yakınları ve sevenlerini hüzne boğdu. Engin Yılmaz’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

EŞİYLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Yılmaz’ın ölümünün ardından acı bir gerçek daha ortaya çıktı. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Engin Yılmaz’ın eşinin de 4 yıl önce aynı sebepten dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Ayrıca Yılmaz ailesinin biri 12 diğeri 18 yaşında olmak üzere 2 kız çocuğu olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bakmadan Geçme