Nazillispor sevdalılarından iddialara sert tepki

Nazilli Belediyespor'un satılacağı yönünde çıkan iddialara taraftarlar sosyal medya hesaplarından 'Nazillispor kimsenin babasının malı değil. Satamazsınız, sattırmayız.' şeklinde tepki verdi.

Nazillispor sevdalılarından iddialara sert tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde bazı basın kuruluşlarında yer alan ‘Nazillispor satılıyor’ haberleri takıma gönül vermiş taraftarları rahatsız etti. Taraftarlarda tepkilerini sosyal medya hesaplarından vermeye başladı. Taraftarlar verdikleri tepkilerle, “Satamazsınız, sattırmayız” dedi.

“NAZİLLİSPOR, SEVDALILARI İÇİN AŞKTIR”

Yapılan açıklamalarda, “Tüm Nazillispor Sevdalıları’nı son derece rahatsız etmektedir. 1967 yılında kurulan kulübümüz çeşitli nedenlerden dolayı kapanmış ve 1984 yılında tekrar daha güçlü bir şekilde açılmıştır. Kulübümüz o günden bugüne 39 yıllık süreçte yüzlerce sporcu yetiştirmiş, çeşitli branşlarda birçok başarıya imza atmış ve Nazilli’nin en büyük markası haline gelmiştir. Nazillispor maçları Nazilli’de yaşayan vatandaşlar için kimine göre sosyal aktivite, kimine göre eğlence, kiminin ise en büyük zevkidir. Nazillispor Sevdalıları içinse aşktır, tutkudur, coşkudur ve hüzündür, bazen sevinç bazen kederdir. 39 yıllık süreçte birçok insan bu kulübe yönetici veya başkan olarak hizmet vermiştir. Belediye başkanlığı koltuğuna oturan her kişi Nazilli Belediyespor’a sahip çıkmış, destek vermiştir. Çünkü hepsi Nazilli Belediyespor’un da, oturdukları o koltuğun da emanet olduğunu bilerek hareket etmişlerdir. Emanete riayet etmek ve Nazilli halkı için önem taşıyan görevleri ehil kişilere teslim etmek belediye başkanlarının görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır.”

“KAMUOYUYLA PAYLAŞMAK ELZEM OLMUŞTUR”

“Bugün geldiğimiz noktada, oldukça başarısız geçen bir sezonda, ligin son haftasında ligden düşmediğimiz için biraz olsun sevinen taraftarlarımız kulübün satılmasına yönelik çıkan haberler nedeniyle oldukça üzgün, kızgın ve öfkelidir. Geçtiğimiz gün yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurulu kararı alınmıştır. Aldığımız bilgilere göre belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, kulüp başkanı Ünal Önal ve yönetimine önümüzdeki sezon Nazilli Belediyespor’a destek çıkmayacağını, çünkü yerel seçimlerin kendisi için daha önemli olduğunu söylemiştir. Kulübü satılığa çıkaracağı, yetkisi olmadığı için de mevcut başkan ve yönetimden imza istediği, başkan Ünal Önal ve yöneticilerin buna karşı çıktığı için genel kurula gidildiği aldığımız duyumlar arasındadır. Belediye başkanı ve kulüp başkanının bir an önce basın mensuplarının karşısına çıkarak konuyla ilgili Nazilli Belediyespor camiasını bilgilendirmeleri gerekmektedir. Yaşanan tüm gelişmeleri, kulübün satılmasıyla ilgili bir düşünce olup olmadığını ve neden olağanüstü genel kurul kararı alındığını kamuoyuyla paylaşmaları elzem olmuştur.”

“BAŞKA NAZİLLİSPOR YOK”

“Nazillispor’un siyaset üstü, Nazillispor, bu şehrin en büyük ve en değerli markasıdır. Nazillispor kimsenin babasının malı değildir. Nazillispor’u kimse satamaz. Emanete hıyanet olmaz, olamaz. Nazillispor’u satmaya kimsenin gücü yetmez. Emaneti alan kişi her kimse, aynı şekilde kendisinden sonra gelecek kişiye bırakmak mecburiyetindedir. Nazillispor siyaset üstüdür. Nazillispor sizin seçimlerinizden çok daha önemlidir. Bizler bu kulübü sattırmayız. Nazillispor’un cefasını çekenler, Nazillispor’un parasıyla size sefa sürdürmez. Unutmayın, oturduğunuz koltuklara getirilebilecek adam çok ama başka Nazillispor yok!” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme