NDH'de iletişim semineri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Nazilli Devlet Hastanesi iş birliğinde iletişim semineri düzenlendi.

ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Uzm. Psk. Gülşah Şükran Kale Yolcu tarafından Nazilli Devlet Hastanesi personeline yönelik iletişim semineri verildi. Mehmet Yüzügüler Sahnesi’nde gerçekleşen etkinlikte; iletişimin hasta ve çalışan memnuniyetindeki önemi, kişiler arası doğru iletişim becerileri konularına değinilirken, sağlık iletişimi ve iletişim becerilerinin yükseltilmesinin tüm sağlık çalışanları açısından önemli bir konu olduğu vurgusu yapıldı.

“SIKLIKLA YAPACAĞIZ”

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu konuşmasında, “Bundan böyle bu tür etkinliklerimizi sıklıkla yapacağız. Eğitim amaçlı konferanslarımızı sıklıkla düzenleyeceğiz. Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO olarak bizim üzerimize ne düşüyorsa onu yapmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik, konuk hekimler ve hastane personelinden gelen soruların yanıtlanmasının ardından Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya’nın Uzm. Psk. Gülşah Şükran Kale Yolcu’ya çiçek takdimiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme