NDH'den Ömer'e sürpriz doğum günü

Aydın'ın Karacasu ilçesi yakınlarında 21 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Nazilli Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınan Ömer Ali Şen (21), mucize bir şekilde hayata tutundu. Hastanede tedavisi devam eden Şen'e, Palyatif Servisi'nde doğum günü sürprizi yapıldı.

NDH'den Ömer'e sürpriz doğum günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ve palyatif servislerinde görev yapan sağlık çalışanlarının fizyoterapistlerin üstün gayret, çaba ve çalışmaları sonucunda Ömer Ali Şen, mucizevi bir şekilde sağlığına kavuştu. Hastane yönetimince Palyatif Servisinde tedavisi süren Ömer Ali Şen’in 21 yaşına girmesi nedeni ile yaş günü kutlaması yapıldı. Yatmakta olduğu hasta odasından alınarak toplantı ve dinlenme salonuna getirilen hasta için hazırlanan, üzerinde ‘Ömer’e Mutlu Yaşlar’ yazılı doğum günü pastası kendisini çok sevindirdi. Şen, pastanın mumlarını üfleyerek kendi elleri ile kesti.

BAŞHEKİM DR. AKKAYA, “ÖMER MUCİZEMİZ”

Ömer’in yeni yaşını kutlayan NDH Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, “Bugün Ömer Ali Şen’in doğum gününü palyatif servisinde ona emek veren değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte kutladık. Ömer Ali Şen hastanemize trafik kazası neticesinde ağır yaralı olarak getirilen, yoğun tedavi ve büyük özverilerle yaşama dönen mucizemiz. Gözünü açar mı diye düşünülürken yürüyen önce Allah’ın izni ve sonrasında sağlık çalışanlarının üstün gayretiyle hayata dönen mucizemiz. İyi ki doğdun. Ömer Ali nice 21 yaşlara” dedi.

KARDEŞİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Hastane yetkililerine teşekkür eden Ömer Ali Şen’in abisi Ahmet Şen, “Ömer’in üzerinde emeği geçen herkese Ömer Ali adına teşekkür ediyorum uzun zaman oldu. Nazilli Devlet Hastanesinde Palyatif Servisinde aile gibi olduk. Ömer Ali’ye burada evlatları gibi davrandılar. Ömer Ali’nin durumu iyiyiye gittikçe hep birlikte mutlu olduk. Tabi buradaki hasta yakınları ile de aile gibi olduk zor zamanları birlikte dertleşerek geçirdik. Ömer’in düzelmeye giden durumu onlara da umut oldu tüm hastalara acil şifalar diliyorum hasta yakınlarını da sabırlar diliyorum Ömer’in durumu şu anda her geçen gün iyiye gidiyor hastane yönetimine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum doğum gününe organize eden Gamze hemşireye teşekkür ediyorum. Tüm hastane çalışanlarına kardeşim adına çok teşekkür” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme