Özcan'dan Tekirdağ'daki depremzedelere davet

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, geçtiğimiz gün Tekirdağ'da zorla tahliye edilen depremzede vatandaşları Nazilli'ye davet etti. Özcan, 'Zorda ve darda olan tüm depremzede kardeşlerimizi Nazillimize davet ediyorum' dedi.

Özcan'dan Tekirdağ'daki depremzedelere davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği 550 depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurdu. Bu haberlerin duyulmasından dolayı tepkilerde ardı ardına geldi. Bu olaya bir tepkide Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan geldi. Özcan, geçtiğimiz gün Tekirdağ'da zorla tahliye edilen depremzedeleri Nazilli'ye davet etti. Özcan Tekirdağ'da zorla tahliye edilen depremzedeler için Nazilli Belediye'sinin 17 katlı yurt binasının kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

'VATANDAŞLARIMIZIN DA YANINDA OLMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ'
Tekirdağ’daki depremzede vatandaşları Nazilli'ye davet ettiğini dile getiren Başkan Özcan,"14 Mayıs tarihinde ülkemiz bir demokrasi şöleni gerçekleştirmiş, büyük bir yorgunlukla seçimleri tamamlamıştır. Akabinde gelişen olaylar, tabiki bize tesir eden olaylar olmaması gerekirken, bugün öğrendik ki Tekirdağ'da depremzedelerin kaldıkları alanlardan zorla tahliye edildiklerini dün akşam saatlerinde öğrendik. Nazillimiz, 6 Şubat depremlerinde emsali görülmemiş bir dayanışmayı göstermiştir. Nazilli hemşehrilerimiz adına bu tür zorluklarla karşılaşan, yerlerinden, yaşadıkları konutlardan zorlukla tahliye edilen depremzedelere Nazillimizin yanımızdaki 17 katlı yurt binasının kapısının her zaman açık olduğunu, gönüllerimizin açık olduğunu onlara şimdiye kadar nasıl destek olduysak şimdi de destek olacağımızı siz basın mensupları arkadaşların kanalıyla duyurmak istedim. Orda ikametgahını yerleştirememiş vatandaşlarımızın hepsini Nazilli'ye davet ediyorum. Oradaki ilçe belediyemiz yardımcı olmuştur. Nazilli Belediyesi, her zaman depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya hazırdır. Diğer misafirlerimizin nasıl yanında olduysa Tekirdağ'daki depremzede vatandaşlarımızın da yanında olmaya her zaman hazırız. Zorda ve darda olan tüm depremzede kardeşlerimizi Nazillimize davet ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme